Elektrik Tesisatciligi Yetki Belgesi Basvuru Kosullari

Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi Başvuru Koşulları

Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi sertifika programının 2013 yılı kayıtları başlamış olup, 30 Kasım 2013 tarihine kadar devam edecektir.
1.Sınıf Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi Programına Kimler Başvurabilir?

Birinci Sınıf Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi Programına, en az ortaokul, lise ya da yüksekokul mezunu olanlar öğrenim belgesi(Diploma veya tasdiknamenin onaylı fotokopisi) ile 2. Sınıf Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi ya da Ustalık Belgesi’ne sahip olanlar başvurabilir. Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü mezunları, doğrudan 1. Sınıf Elektrik Tesisatçılığı Yetki belgesi programına başvurabilirler. Yukarıda istenen başvuru belgelerine ek olarak 2. Sınıf Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi , Ustalık Belgesi ya da Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü diplomasının onaylı fotokopisi eklenecektir.

2.Sınıf Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi Programına Kimler Başvurabilir?


İkinci Sınıf Elektrik tesisatçılığı Yetki Belgesi Programına, en az ilkokul ve ilköğretim mezunu olanlar ile 3. Sınıf Elektrik tesisatçılığı Yetki Belgesi ya da Kalfalık Belgesi’ne sahip olanlar başvurabilir. Yukarıda istenen başvuru belgelerine ek olarak 3. Sınıf Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi ya da Kalfalık Belgesi’nin fotokopisi eklenecektir. 

3.Sınıf Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi Programına Kimler Başvurabilir?

Üçüncü Sınıf Elektrik Tesisatçılığı yetki Belgesi Programına, en az ilkokul mezunu olanlar başvurabilir. Dışardan Kurs Görenler Dışarıdan Kurs Görenler Ve Fono Belgesi Olanlar. Dışarıdan Elektrik tesisatçılığı meslek dalında 600 saat kurs görenler ile Fono Belgesi olanlar Kurs Belgelerinin onaylı fotokopisini başvuru belgelerine ekleyeceklerdir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

  • 1,2,3. Sınıf ile dışarıdan kurs görenler için gerekli belgeler ortaktır.
  • Başvuru Dilekçesi (yazışmalar için açık adres, telefonlar ve e-posta ayrıntılı olarak belirtilir. Adres değişikliği anında okula bildirilmelidir) . Dilekçe örneği için tıklayınız...
  • Öğrenim Belgesi (Diploma,tasdikname vb)onaylı fotokopisi
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Banka dekontu (Başvurunun yapılacağı tarihte geçerli olan fiyattan kayıt ve sınav harcının yatırıldığını gösteren banka dekontunun aslı )
  • Açıklama 1 : 2. Sınıf Yetki Belgesine başvuracaklar bu belgelere ek olarak 3. Sınıf Yetki Belgesi ya da Kalfalık Belgesini başvuru evraklarına ekleyeceklerdir.
  • Açıklama 2 : 1. Sınıf Yetki Belgesine başvuracaklar 2. Sınıf Yetki Belgesi ya da Ustalık Belgesini başvuru evraklarına ekleyeceklerdir.
  • Açıklama 3 : Elektrik tesisatçılığı meslek dalında 600 saat kurs görenler 1-28 Şubat veya 1-30 haziran tarihlerinde kayıt yaptırabilirler.

Ayrıntılı Bilgi için tıklayınız... 

0 yorum:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı